N
Ne shitje komplet  www.radiovendlindja.net  radio me 8000 ndegjues si dhe ky dizajn  vetem per 300 euro ne vit  per me shum info na kontaktoni ne 0046737303640  ose ne skype: albanienhosting 


 
  •  Urimet dhe pershendetjet nga ora 20:00 deri 22:00 Me moderator te preferuar
  •  Emisioni live nga studiot tona emisioni kontaktues ne skype: Moderatorihapur
  •  Si dhe mund te dergoni urimin tuaj duke shkruar me posht tek formulari  


 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Copyright © 2011-2014 RadioVendlindja.Net  Te gjitha te drejtat u rezervuan per gjith shqiptart punoj dhe dizajnoj Arben Emini Tel : 0046737303640